Cine investește vrea să vadă rezultate. Știm asta. De aceea vrem să îți oferim consultanță în strategia care te va ajuta să fii relevant și intenționat în ceea ce faci.

Ce este un

”sales funnel”?

1924 nu a fost doar anul în care un tânăr inginer suedez a trimis primul fax peste Atlantic, 1924 este considerat și anul de naștere al așa-numitei ”sales funnel” sau ”Purchase funnel”. (Bond Salesmanship by William W. Townsend)  

Pentru prima dată, un om de afaceri a ilustrat procesul de marketing de la conștientizarea mărcii al unui potential client până la cumpărare într-o diagramă simplă. Unele lucruri nu se schimbă în lumea această. Noi, de la New Generation Studio considerăm că procesul de vânzări nu s-a schimbat în timp. Tendința actuală care ne învață că totul trebuie să se întâmple de azi pe mâine nu funcționează în marketing.

 

Ca și agenție de marketing care este specializat în creere de conținut am dezvoltat produse specifice care te ajută să dezvolți procesul de vânzări în compania ta.

Mai întâi este nevoie să oferi conținut care atrage atenție, apoi stârnește interesul cu conținut relevant și interesant. Ține prospectul aproape, până ia o decizie și ajută-l să acționeze corect.

Investește mai întâi în vizibilitatea mărcii și apoi doar să vinzi produsul. Dacă organizezi o conferință sau un webinar, poți promova mai întâi highlights de la ediția anterioară sau poți oferi informații valoroase despre teme pe care le vei discuta la conferința sau webinar. Apoi doar să investești pentru a vinde bilete.

Plan de acțiune!

Descoperă variantele pentru fiecare treaptă în sales funnel.  Peste 20 de produse specifice, toate create și gândite pentru a dezvolta sales funnel al companiei tale!

Strategia noastră

Noi creem conținutul care atrage atenția, stârnește interesul și aduce clienții.

Vizibilitatea mărcii

Totul este despre VIZIBILITATE!

Impact (Brand awareness)

Cele mai recomandate instrumente de marketing!

Generare de clienți

Misiunea noastră este să te ajutăm să creezi conținut care are ceva de oferit.

Vizualizări video

Consumul de trafic pe internet este tot mai mult concentrat pe online videos.

Conversii & Vânzări

Oferim 7 produse care vor transforma prospecții în clienți.

Succes story!

Gabriel Rotaru povestește cum a reușit să optimizeze sales funnel cu clipuri video de tip tutorial. În acest moment New Generation Studio produce și clipuri Reels și rulează Facebook ADS pentru Rotaru Trailers.

DESPRE NOI

NG STUDIO

ANI DE EXPERIENȚĂ

PROFESIONIȘTI ÎN ECHIPĂ

LIMBI VORBITE

SUBDOMENII DE ACTIVITATE

Echipa

NG STUDIO