PODCAST la NGSTUDIO

AVANTAJELE UNUI VIDEO PODCAST

Video Podcasts oferă avantaje interesante față de podcasturile audio clasice prin adăugarea nivelului de imagine.

Cu un podcast video puteți obține un reach semnificativ mai mare decât cu un podcast audio.

Un videocast în care pot fi văzute fețele gazdei și ale invitatului nu numai că oferă spectatorului o valoare semnificativ mai informativă, dar creează și o legătură mult mai profundă și mai puternică între public și celor care vorbesc la Podcast.

Un podcast inregistrat poate fi inbunatățit cu imagini, infografice, slide-uri de prezentare sau cadre video înregistrate.

Orice Podcast poate fi folosit într-o varietate de moduri

  • Podcast în format  audio
  • Clipuri video scurte din podcast pentru social media
  • Fotografii din timpul podcastului pentru social media

Acesta este un exemplu:

Despre noi

Suntem un studio de filmări profesionale specializat în live streaming și podcast-uri, situat în Târgu Mureș. Dacă dețineți o afacere, sau sunteți creator de conținut sau pur și simplu doriți să împărtășiți povestea dvs. cu lumea, noi suntem aici să vă ajutăm să o faceți.

Cu echipa noastră de profesioniști și aparatura necesară, ne asigurăm că sunetul și imaginea podcast-ului dvs. este clară și captivantă. Oferim, de asemenea, servicii de editare și post-procesare pentru a vă ajuta să faceți podcast-ul dvs. să sune și să arate exact cum doriți.

Facilitățile noastre vă oferă un mediu primitor și optim pentru podcast-uri. Și cu un personal prietenos și experiență, ne asigurăm că procesul de înregistrare este cât mai plăcut posibil.

Nu ezitați să ne contactați pentru a programa o înregistrare sau pentru a afla mai multe despre serviciile noastre. New Generation Studio este aici să vă ajute să vă faceți vocea auzită!

 

Alege pachetul care ți se potrivește:

Vreau mai multe detalii

CONTACTEAZĂ NG STUDIO