YouTube Shorts, Reels & Tiktok Production

Echipa noastră creează conținut original YouTube Shorts, TikTok și Instagram Reels. 

Vrei să te faci remarcat pe platformele social media? Investește în producția de Youtube Shorts, Instagram Reels și TikTok! Aceste formate scurte de videoclipuri sunt la mare căutare și pot ajuta la creșterea vizibilității contului tău și a brand-ului. Fie că ești un creator de conținut, un influencer sau o afacere, producția profesională de Shorts, Reels și TikTok te poate ajuta să atingi publicul tău țintă și să generezi engagement. Nu mai aștepta, investește în tine și brand-ul tău astăzi!

Conținut nativ pentru YouTube Shorts, TikTok și Instagram Reels

Pentru a avea succes pe TikTok, Youtube și Instagram Reels, afacerea dvs. trebuie să producă conținut care este nativ pentru aceste platforme în format, limbaj și stil de editare. Există un format specific de urmat și echipa noastră deja are experiență în crearea acestor clipuri scurte, așa că vă putem ajuta.

Un video pentru ca să fie recomandat la cât mai mulți oameni trebuie să aibă un procent de “watch time” cât mai mare, asta înseamnă că este recomandat să fie cât mai scurt, ca să fie vizionat până la capat de cât mai mulți.

Profită de faptul că Instagram devine o platformă care prioritizează conținut video

Video este acum cel mai performant format de conținut pe rețelele sociale. Algoritmul Instagram se schimbă pentru a acorda prioritate Reels față de fotografii, iar aceasta înseamnă că strategia de conținut trebuie să evolueze. Echipa ta de marketing nu se mai poate baza doar pe postarea de fotografii așa cum obișnuiau, dacă vrei ca brandul tău să prospere pe rețelele sociale.

Câteva exemple:

Fiecare varianta include comunicarea cu clientul pentru a înțelege cât mai bine ideea clipurilor și crearea a unui mic scenariu pentru fiecare clip.

Cost estimativ de producție 

* Costurile sunt estimative, pentru clipurile care necesită filmăre și editare mai complexă, costul va crește.

VARIANTA 1

Mergem la client și filmăm material video pentru 3-5 clipuri, în special pe baza a ceea ce are clientul ca și idee de baza, iar noi mai adaugam sugestiile noastre. Pachet de 3-5 clipuri (12-15 sec fiecare), filmare, editare, creare titlu și descriere, hashtags, pentru fiecare platforma (la fiecare platforma trebuie alte hastags, titlul poate să difere puțin de la o platformă la alta).

INCLUDE UPLOAD/POSTARE pe toate platformele (Instagram, Youtube, Tiktok)

  • Pret/Clip 1 Clip – 420 lei
  • Pret/Pachet de 3 Clipuri – 1080 lei
  • Pret/Pachet 5 Clipuri – 1725 lei

VARIANTA 2

Oferim sprijin pentru client să poată  filma el, sau să filmeze ceea ce face el sau angajatul care lucrează ceva anume. Filmează pentru 2-3 clipuri. Pentru aceasta variantă, putem oferi serviciul în fiecare zona din țară dar și din afara țării.

  • Pret/Clip 1 Clip – 180 lei
  • Pret/Pachet de 3 Clipuri – 480 lei
  • Pret/Pachet 5 Clipuri – 780 lei

VARIANTA 3

Edităm clipurile în format 9×16 pe baza materialelor existente pe care le are clientul, inclusiv se poate extrage din clipurile postate deja pe canalul Youtube sau Facebook al clientului. La aceasta variantă provocarea este să găsim elemente atractive, care să fie atractive pentru clipurile scurte. Scrierea de titlu și postarea.Cel mai ușor ar fi ca noi să pregătim textul pentru titlu, descriere și Hashtags și trimitem la client ca el să posteze. La cine avem deja access la conturi putem face noi upload.

  • Pret/Clip 1 Clip – 225 lei
  • Pret/Pachet de 3 Clipuri – 465 lei
  • Pret/Pachet 5 Clipuri – 1035 lei

Trimite-ne un mesaj să știm că ești interesat:

Sunt interesat de Shorts, Reels & TikTok