6 Recomandări ca prezentarea ta să fie de impact

1. Evită tactică publicitară sau de vânzare în sens tradițional.

2. Folosește puterea povestirii. Explică potențialilor clienți de ce faceți ceea ce faceți. Celebrul autor și consultant în afaceri Simon Sinek a spus „Oamenii nu cumpără ceea ce faci, ci cumpără de ce faci asta”. Aplicând acest sfat vei vedea cum crește audiență și interacțiunea în urma reclamelor.

3. Creează conținut cu informații valoroase despre domeniul de activitate. Vei avea cele mai bune rezultate dacă oferi acel conținut în format de text ȘI video, pentru că mai ales în online oamenii preferă să vizioneze și să asculte în loc să citească. Pentru optimizare SEO pe web page recomandăm să includeți informațiile și în format text.  

4. Prezintă-te cât mai accesibil și uman pe web page și pe social media. Un film de imagine al companiei bine făcut este o unealtă incredibilă pentru a face asta.

5. Crează postări care NU sunt direct legate de produsele sau serviciile tale. Oamenii din online sunt mai predispuși să se uite la un clip documentar decât la prezentarea simplă a unui produs.

6. Platformele rețelelor de socializare se modifică în mod constant, cu toții știm asta. Însă comunicarea directă pe e-mail va rămâne mereu aceeași. Pentru că orice contact poate să se transforme într-un client fidel este bine să oferi conținut relevant pe un landing page specific în schimbul adresei de email. În așa fel poți crea o bază de date cu potențialii clienți. Așa vei putea comunica mereu eficient și sigur! Această este una din cele mai recomandate instrumente de marketing!

CE POȚI INCLUDE
ÎN STRATEGIA DE MARKETING
PENTRU A AVEA IMPACT:

FILM DE IMAGINE AL COMPANIEI

EMAIL MARKETING / LANDING PAGE

Clip documentar / explainer video

Branding Video

Obține rezultate cu New Generation Studio!

Nu trebuie să faci totul dintr-o dată. Îți recomand să începi cu un obiectiv.
Începe acum să fi mai relevant pentru prospecții tăi.

CHEAT SHEET pentru un film de imagine al companiei de succes!

Conține câteva puncte esențiale la care trebuie să te gândești înainte să apelezi la o agenție de marketing și 7 întrebări care te ajută să inițiezi un proiect de impact maxim.

video marketing, film de imagine clip promovare firma

VOUCHER 20%

la următorul tău proiect.

În următoarele 24 de ore vei primi un cod de reducere pe adresa ta de email și prin sms.

Aș dori să primesc un cod de reducere pentru un proiect de marketing:

Află mai mult despre un marketing
intenționat, strategic și actual

CREATE, SHARE, REPEAT!

CONTACTEAZĂ NG STUDIO