Vrei să fii văzut? Chiar dacă mediul online este încărcat cu mult conținut, avem propuneri și soluții profesionale pentru a ieși în evidență – garantat!

Cuvântul cheie este INTERACȚIUNE!

Conținutul care crează multă interacțiune este mult mai văzut în online. Un reach organic puteți obține doar cu un conținut care provoacă cât mai multă interacțiune.

Din punctul nostru de vedere sunt trei produse care vă vor ajuta cel mai mult pentru a avea interacțiune: Transmisii Live, Vlogging și Foto/Video la evenimente mici și mari.

1. Este mult mai simplu decât credeți. Cu sistemul nostru de easy Live Streaming puteți transmite webinarii, evenimente, lansari de produse, podcast-uri sau multe alte idei pe Youtube, facebook sau pe pay per view pe diverse platforme. În loc de tehnologia grea și veche a camerelor TV, ne bazăm pe un sistem care se instalează ușor și rapid și oferă o transmisie în calitate foarte bună.

2. Cu un business vlog poți transmite foarte eficient valorile companiei. Transparența și credibilitatea crește imens. De asemenea, interacțiunea prin comentarii de la persoanele care te urmăresc creează o legătură emoțională între ei și compania ta. Vei fi găsit mai des în rezultatele de căutări pe Google și YouTube. Un vlog poate contribui în mod semnificativ la creșterea de vizibilitate a mărcii tale!

3. Cu ce rămâi după un eveniment? Amintiri frumoase? Experiențe de neuitat și notițe cu keynotes? Sau? Cu fotografii profesionale care vor crea interacțiune pe social media? Sau chiar o filmare multi-cam care te ajută să oferi și altora să urmărească cele mai speciale momente? Cu o investiție în această direcție ai doar de câștigat!

CE SĂ INCLUDEȚI
ÎN STRATEGIA DE MARKETING
PENTRU A AVEA INTERACȚIUNE

LIVESTREAMING

BUSINESS VLOG

COLABORARE MEDIA EVENIMENTE

GRATIS!

E-Book – cum poți face un livestream de succes

Conține un tutorial și informații despre viteză necesară a internetului, despre diferite platforme de streaming.

Te va ajuta să dezvolți un
stil potrivit pentru transmisii live și cum poți folosi Chat-ul pe Facebook și YouTube cât mai eficient!

VOUCHER 20%

la următorul tău proiect.

În următoarele 24 de ore vei primi un cod de reducere pe adresa ta de email.

solicită cod de reducere 

Află mai mult despre un marketing
intenționat, strategic și actual

CREATE, SHARE, REPEAT!

CONTACTEAZĂ NG STUDIO