Clasare mai sus pe Google

Serviciu de administrare “Google My Business” care aduce compania dvs în partea de sus a rezultatelor căutării pe Google.

Obțineți mai mulți clienți din căutările pe Google

Aproape jumătate din toate căutările Google arată rezultate de căutări locale. Cu un profil profi pe “Google My Business” veți fi găsit mult mai ușor.

Pachetul înclude 20 Fotografii professionale realizate de NG Studio

Aceste fotografii vă vor ajuta sa prezentați afacerea dvs eficient și profesional.

“Google My Business” oferă o serie de funcții care vă permit să ajungeți la mai mulți clienți potențiali și să creșteți eficacitatea profilului dvs.

Recenziile sunt un lucru pe care fiecare client dorește să-l citească înainte de a lua o decizie de cumpărare.  Studiile din industrie arată că recenziile Google sunt un factor important în clasarea înregistrării dvs. pe Google Maps.

 

Google-ADS

Pachetul de baza*

*La cerere emitem o oferta personalizata sau chiar un abonament de administrare

Ești gata să vezi rezultate?

Cum functionează:

Cum funcționează serviciul nostru Google My Business Management

Serviciul Google My Business Management implică 6 pași:

  1. Ne spui despre afacerea ta

Totul începe cu a afla mai multe despre tine! Folosind formularul nostru simplu Google My Business Management Service, vom capta toate detaliile despre locația companiei dvs. de care echipa NGSTUDIO are nevoie pentru a gestiona corect înregistrarea dvs. GMB. Ar trebui să vă ia aproximativ 10 minute pentru a finaliza.

  1. Începeți cu verificarea (Dacă sunteți deja verificat, omitem acest pas)

Următorul pas în serviciul nostru Google My Business Management este să vă verificați adresa de către Google. După configurarea inițială, veți primi o scrisoare de la Google, care conține un cod de verificare pe care trebuie să-l obținem pentru a vă activa adresa companiei. Acest proces ar trebui să dureze aproximativ o săptămână.

  1. Cream un plan de actiune

După finalizarea verificării, managerul de cont va crea apoi un plan de acțiune personalizat pentru a vă îmbunătăți înregistrarea GMB. Acest lucru va ghida echipa NGSTUDIO, deoarece vom afla mai multe despre afacerea dvs. pentru a vă servi mai bine și pentru a oferi profilului dvs. o cale deschisă către succes.

  1. Îmbunătățim și optimizăm “Google My Business”

Acum este timpul ca echipa NGSTUDIO să se apuce cu adevărat de lucru. Managerul de cont și echipa lor vor prelua controlul pentru a se asigura că sunt făcute toate actualizările necesare pentru a vă optimiza înregistrarea. Pe parcursul acestui proces, managerul de cont va fi în strânsă legătură pentru a vă ține la curent cu fiecare pas de-a lungul drumului.

  1. Foto shooting la sediul clientului

Fotograful nostru se va deplasa la sediul firmei și va realiza în jur de 20 de fotografii. (5 din exterior, 5 din interior, 5 cu produse, servicii și 5 cu echipa/ sau membrii din staff. Dupa editarea fotografiilor managerul de cont va încarca o selecție cu 10 fotografii pe contul GMB.

  1. Final / opțiuni abonament

În aproximativ 3 săptămâni reușim să încheiem activitățiile incluse în pachetul de bază. Recomandam continuarea activitățiilor în contul GMB. Experții noștri vă pot ajuta în continuare cu servicii în form unui abonament.

 

Prezentare generală a serviciului Google My Business Management

Acum puteți genera mai mulți clienți potențiali, apeluri telefonice și vânzări din Compania mea pe Google pentru un preț lunar scăzut.

Pentru a oferi NGSTUDIO acces la administrarea contului dvs. de Google, ar trebui să ne acordați drepturile de administrare, astfel încât să putem edita pagina (acest lucru va fi acordat din cont)

  • Orele când afacerea dvs. este deschisă publicului.
  • Categoria de afaceri – Ce categorii acoperă afacerea dvs?
  • Website

 

Haideți să lucrăm împreună