fbpx

Studio LIVE

Studio pentru live-uri, pregătit pentru acțiune

Studio video amenaj pentru transmisii live cu 3 camere pe Youtube si Facebook

Studioul este pregătiti cu tot ce este necesar pentru a realiza o transmisie live în special pe Youtube și Facebook. Noi recomandăm folosirea acestor platfome pentru calitate și pentru că oamenii sunt obișnuiți să le folosească.

Transmisiile live se pot realiza cu 1, 2 sau 3 camere, se poate folosi grafică, powerpoint, clipuri video pre existente pentru a fi integrate în transmisiunea live.

Câteva avantaje pentru transmisia live pe Youtube dintr-un studio amenajat:

– Cu siguranță acum în această perioada fiecare persoană a vizionat o mulțime de live-uri pe mai multe platforme, au fost parte a multor întâlniri pe Zoom și calitatea a fost de multe ori mai slabă cu întreruperi, în general destul de ușor de realizat asemenea live-uri dar totuși oamenii ar aprecia un live cu o imagine clara și mai ales un sunet bun.

– Venind în studio aveți mocrofoane lavalieră conectate la un mixer audio, camere video conectate la un mixer video și se transmite către Youtube și Facebook simultan. Avem posibilitatea de a transmite simultan 3 stream-uri, pote fi un canal Youtube și doua Facebook, poate fi pagina companiei și contul privat de Facebook, sau oricare combinație.

– Puteți transmite un curs, cu o singură persoana sau se poate aduce un invitat și se dezbate o temă. Avantajul unui live este că oamenii pot pune întrebari în chat la care puteți răspunde și se creeaza interacțiune. Deasemenea aveți posibilitatea de a invita pe cineva să intre live de acasă de pe laptop sau telefon sau chiar cu o cameră video dacă este disponibilă.

Cum se poate obține un beneficiu financiar în urma unui live?

Este o întrebare foarte bună, și răspunsul scurt este: Un live în sine nu este așa de ușor de monetizat. În schimb, se creează o comunitate în jurul subiectului și a brandului tău. Oferind valoare celor care urmăresc live-ul vor fi dornici să învețe mai multe de la tine și atunci poți oferi produsul, cartea sau cursul pe care îl ai sau chiar poți oferi serviciile tale contra cost. O alta variantă sunt donațiile, dacă oamenii au beneficiat în urma live-ului și ar dori să sprijine ceea ce faci, îi încurajezi să faca o donație.

Mai este posibilitatea de a crea un grup privat pe Facebook unde sa faci live-ul sau și alte video înregistrate. Poți taxa pentru a intra în acest grup. Da, grupurile pe Facebook sunt gratis, dar informațiile pe care tu le oferi acolo costă, și oamenii înțeleg că este un cost pentru a produce conținut.

Acestea au fost câteva idei, haide să vorbim și să facem un plan de acțiune, te ajutăm cu canalul Youtube să îl setezi și să facem treaba să meargă.

[lyte id=”_CYL1AVnTWwM” /]

Pasul 1 –  Contactează-ne, completeaza formularul sau sună la telefon 0752437009.

Pasul 2 – Rezervă studioul pentru unul sau mai multe live-uri.

Pasul 3 – Vi la studio cu 1-2h ore mai repede pentru test si pregătiri și apoi intrăm live.

Client: Physio Sport Academy – Lansare Platforma limfedem

New Generation Video Podcast, cu Loredana Egri

Calculator preț

Rezervă studioul pentru live

Rezervare Studio

Prelucrarea datelor