fbpx

SERVICII VIDEO

 

De ce să lucrați cu noi?

Un răspuns simplu: Vom realiza videouri de calitate, repede, la un preț foarte bun, și ne vom asigura că aceste video-uri vor avea impactul dorit.

video promovare

O modalitate excelentă de a promova activitatea firmei. Stabilește încredere, credibilitate și clarifică beneficiile.

Oamenii pot vedea produsul dvs. în acțiune, ajutându-i să înțeleagă mai bine de ce ar avea o valoare pentru ei. Nu trebuie să descifreze conținutul scris pentru a afla cum funcționează produsul dvs.; ei pot doar să stea și să privească în timp ce le arătați.

 

EDITARE Video CA ȘI serviciu

Serviciile noastre de editare video aduc transformarea care poate face ca videoclipurile să fie profesionale, atrăgătoare și de calitate.

Editorii noștri experți folosesc cele mai bune tehnici de editare pentru a oferi videoclipurilor tale un efect care atrage audiența.

Avantajul colaborării cu noi este că veți avea un timp rapid de realizare a proiectului dvs. la un preț foarte bun.

FILMARE & editARE NUNTĂ

Alegerea unui serviciu de editare de înaltă calitate, cum ar fi New Generation Studio, este garantat pentru a aduce la viața videourile tale.

Cu 14 ani de experiență și pasiune pentru crearea de videoclipuri, ne asigurăm că vă facem fericiți. În cazul în care doriți să facem modificări, vom oferi chiar trei revizuiri gratuite pentru a vă asigura că sunteți încântat de videoclipul finalizat.

Ce facem:
Crearea videoclipului tău perfect pentru nuntă nu trebuie să fie dificil sau scump. Facem procesul simplu, făcând filmările video brute filmate în ziua nunții tale, apoi îl tăiem, sortăm și edităm într-un videoclip elegant, care este reprezentarea perfectă a nunții voastre.

testimonial video

Testimoniale Video vs Testimoniale cu text
Dacă utilizați doar testimoniale cu text pe site-ul dvs. web, nu veți utiliza unul dintre cele mai bune instrumente de marketing – clienți mulțumiți – la potențialul lor maxim. Testimonialele video sunt mult mai captivante și mai convingătoare. Vor menține vizitatorii pe site-ul dvs. mai mult și vor crește șansele ca aceștia să facă o achiziție. Cu un serviciu de mărturie video ușor de utilizat, clienții dvs. le pot trimite cu ușurință și le puteți posta online.

Story Telling Video

Companiile au nevoie de multe lucruri pentru a prospera: leadership vizionar, o ofertă convingătoare, servicii excepționale și multe altele. Dar, în peisajul de astăzi de marketing zgomotos, ceea ce brand-ul are nevoie într-adevăr este de o poveste.
Poveștile creează un marketing mai bun, deoarece provoacă emoții. Ele pot influența în cine avem încredere, pot juca pe nostalgia noastră și ne pot ajuta să înțelegem informații complexe. O poveste cu adevărat grozavă poate comunica întregul caracter al unei mărci în mai puțin de trei minute, iar poveștile inteligente pot fi deosebit de convingătoare.

Event Aftermovie

Aftermovie surprinde cele mai bune momente ale evenimentului tău. Este un truc de marketing simplu, cu un concept simplu: filmați imagini bune, utilizați o coloană sonoră bună și acolo aveți un video de success.
UN AFTERMOVIE ESTE CEA MAI BUNĂ PUBLICITATE PENTRU ORICE EVENIMENT.
Nu ar trebui să încetați să vă promovați evenimentul doar pentru că s-a încheiat. Un aftermovie este ocazia perfectă de a anunța următorul dvs. eveniment, oricine vede cât de tare a fost evenimentul dvs. nu va dori să-l rateze pe următorul.